За Нас

История

“Валентино-НЗ” ЕООД е частно търговско дружество с ограничена отговорност със седалище гр. Нова Загора. С производство на течен миещ препарат се занимава от 1995 година. Фирмата разполага със собствена производствена база и голям логистичен склад със стратегическо местоположение.

Основен предмет на дейност е търговия на едро с хранителни, промишлени стоки и производство на миещ препарат “ВАЛЕНТИНО“, който е регистрирани като търговски марки в патентното ведомство на Република България.

“Валентино-НЗ” ЕООД – производител на миещ препарат с търговски марки “ВАЛЕНТИНО“. Като един от основните местни производители в бранша, ние предлагаме на клиентите си необходимият за тях и техния бизнес продукт. Отговаряме на ежедневните нужди на хората по начин, който да удовлетворява потребността им от чистота, свежест, комфорт и удобство. “Валентино-НЗ” ЕООД е разработила качествен продукт, отговарящ на съвременните изискванията на потребителите. По този начин компанията преследва своята основна цел – да се грижи за хората и за средата, в която те живеят и се трудят, осигурявайки им необходимата хигиена и комфорт. Високото качество и изключително конкурентните цени на препарата “ВАЛЕНТИНО“ са в основата на израстването и доброто позициониране на продукта на вътрешния пазар.

Отличното логистично разположение на фирмата, както и наличието на собствен транспорт и складова база, гарантират оптимално бърза доставка до всяка точка на страната.

Миещият препарат “ВАЛЕНТИНО“, на “Валентино-НЗ” ЕООД е вече традиционен на българския пазар, кратките срокове при изпълнения на поръчките и високото качество правят фирмата все по-търсен партньор във вътрешността на страната.

Цел

Целта на “Валентино-НЗ” ЕООД е да се преследва развитие и успех. Комбинацията от висококачествена, екологична продукция, удовлетворяваща потребителите и коректно отношение към нашите бизнес партньори са гаранцията за нашия успех.

Стремим се да заемем отговорна роля в обществото, чрез добро партньорство между бизнеса и обществените интереси, което стои в основата на нашето развитието и успех.